icon bag image
0
0
3 1 Stodoperanasmik

Tillbaka Hem Stöd Operan Tre områden Konst i världsklass

Var DELAKTIG i att Kungliga Operan levererar konst i VÄRLDSKLASS


Vår repertoar består av både historiska klassiker och nyskapande, banbrytande verk. Varje säsong presenterar vi en stor bredd och spets och strävar efter att ge våra gäster upplevelser som ska kännas långt inne i kroppen. För att fortsätta att leverera på absolut högsta nivå och för att bevara och ständigt utveckla våra konstformer, krävs resurser, inspiration och engagemang. Det kan till exempel handla om nya instrument till Kungliga Hovkapellet, möjligheten att bjuda in internationella gästsolister eller möjliggöra turnéer nationellt och internationellt. Det kan även handla om att ta in nya innovativa kreationer, samt genomförandet av stora erkända produktioner.

Med bästa möjliga förutsättningar kan vi skapa bästa möjliga upplevelser. Du kan vara med och bidra till att en upplevelse blir så där speciell som den ska vara.

Se några av våra aktuella projekt här:
Donationsfonden
Stöd Kungliga Hovkapellet
• Totality in parts, a reenactment

Kontakta oss


Vi vänder oss till dig som vill bidra till scenkonstens utveckling och förädling. Privatpersoner, stiftelser eller företag är alla välkomna. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt arbete med filantropi och partnerskap och hur vi kan hitta ett samarbete för just dig, din stiftelse eller ditt företag.

projektledare-externa relationer
cecilia.canemyr@operan.se

projektledare-externa relationer
 
isabel.rudberg@operan.se