icon bag image
0
0

BLI VÅR PARTNER

– och stärk ditt företags varumärke


Som partner till Kungliga Operan kommer du vår verksamhet nära, och tillsammans skapar vi mervärden för våra gemensamma målgrupper. Det kan handla om att erbjuda dina kunder och medarbetare unika upplevelser eller att vi ingår partnerskap för en specifik produktion eller ett avgränsat projekt.

Om du vill vara en långsiktig partner med Kungliga Operan, tveka inte att höra av dig till oss. Tillsammans kan vi – genom affärsmässiga relationer mellan kultur och näringsliv – förnya och förädla upplevelsen av opera och balett. 

Så här går det till 

När du ingår i ett partnerskap med oss, börjar vi med att enas om syfte och mål med samarbetet. Vilka behov har du, och vilka utmaningar står du inför? Oavsett om du vill öka preferensen för ditt varumärke, stärka lojaliteten hos befintliga kunder eller skapa nya affärsmöjligheter, har vi strategierna för att du – tillsammans med oss – ska kunna nå företagets mål. 

Vi erbjuder flera nivåer av partnerskap. Gemensamt för alla typer av samarbeten är att vi erbjuder dig en attraktiv plattform som du kan bygga aktivering på. Både internt och externt. I fokus står upplevelser av högsta kvalitet – och vår gemensamma passion för opera och balett. 

För mer information om partnerskap, kontakta oss!
PROJEKTLEDARE-EXTERNA RELATIONER
cecilia.canemyr@operan.se

PROJEKTLEDARE-EXTERNA RELATIONER
 
isabel.rudberg@operan.se


Tack till våra partners för ert värdefulla bidrag och engagemang!


SAMARBETSPARTNER

WALLENIUS LINES

Wallenius Lines samarbetar med Kungliga Operans verksamhet Unga på Operan.

Unga på Operan öppnar nya världar för den unga publiken och väver in pedagogiska processer och eget skapande/utforskande i verksamheten.

Vad händer om man i skolans värld bjuds in till att samarbeta med Operan och införlivar konsten i skolans dagliga arbete? Kan kultur verkligen göra skillnad i barnens liv? Det är viktiga frågor vi haft glädjen att utforska i samarbete med Smedshagsskolan i Hässelby – ett projekt som Wallenius Lines har möjliggjort. 

Samarbetet mellan Wallenius Lines och Unga på Operan påbörjades genom Projekt Barnkonventionen 2015. Det fortsatte med ett treårigt projekt där alla barn på Smedshagsskolan, från förskoleklass till årskurs 9, får vara med om minst en konstnärlig aktivitet varje termin. Projektet följs av en forskare från Stockholms universitet och avslutas hösten 2019.

»Genom det treåriga samarbetet med Smedshagsskolan tar vi Unga på Operans pedagogiska arbete till en ny nivå. Att ha en forskares ögon mitt i verksamheten är en ovärderlig resurs för att utvärdera vårt arbete och visa på kulturens påverkan i den dagliga skolmiljön.«

Anna Karinsdotter, UNGA PÅ OPERAN

Läs mer om Unga på Operans arbete med Smedshagsskolan 2015 här »

Läs mer om Unga på Operans arbete med Smedshagsskolan 2017-2019 här »

Nuvarande 3-åriga samarbete med Wallenius Lines handlar om framtagandet av operaproduktionen och premiären av Pocket Opera till sensommaren 2022: Pocket Opera är en turnerande operaproduktion av högsta konstnärliga kvalitet som skalas ned till en enkel, hanterbar storlek. Målet är att nå barn bortom operahusets omedelbara närhet med en levande konstnärlig upplevelse i sin lokala miljö. Vi vet att en sådan upplevelse sänker trösklarna och stimulerar nyfikenheten för konstformen, särskilt för barn som kanske inte kommer i kontakt med Kungliga Operan eller operakonsten på något annat sätt. Vår konstnärliga ambition är i grunden ett demokratiskt uppdrag – alla har rätt till kultur.

»I vårt samarbete med Kungliga Operan stödjer vi Unga på Operans pedagogiska arbete ute i skolorna. För oss är det så självklart att fokusera på barnen – allas vår framtid. Att få vara med och göra skillnad för skolbarn i vardagen är något som hela koncernen känner stolthet över

Cecilia Kolga, GROUP RELATIONS EXECUTIVE OFFICER
walleniuslines.com


FÖRETAGSVÄN

SAVANA

»Vi på Savana är väldigt stolta över möjligheten att bidra till ett så passionerat, professionellt och dedikerat operahus som spelar framträdande roll inom Sveriges kulturvärld.«

Anna Mijac CHIEF COMMUNICATION OFFICER
savana.se