icon bag image
0
0
3 2 Instrumentinsamling 2020

Tillbaka Hem Stöd Operan Insamlingar Instrumentfonden

InstrumentFONDEN

Så här kan du stödja Kungliga Hovkapellet


En av världens äldsta orkestrar hör hemma på Kungliga Operan i Stockholm och heter Kungliga Hovkapellet. I snart 500 år har orkestern spelat konserter, opera och balettföreställningar för publik.

Orkestern bildades 1526 som Kung Gustav Vasas Hovorkester och i dag består orkestern av 105 musiker från 11 olika länder. Kungliga Hovkapellet är en mycket aktiv och produktiv orkester och spelar nästan 250 föreställningar om året. För att alltid hålla högsta möjliga kvalitet krävs det att orkestern har tillgång till de bästa instrumenten. Kungliga Operan har ambitionen att kunna erbjuda instrument av världsklass till orkesterns musiker, framförallt till talanger i början av sin karriär.

Var med och säkerställ högsta musikaliska kvalitet

Nu vill Operan bjuda in dig som också älskar levande musik till att vara med och säkerställa att Kungliga Operan och Kungliga Hovkapellet även i framtiden ska hålla högsta musikaliska kvalitet. Genom att bidra till insamlingen hjälper du Kungliga Hovkapellet att hålla högsta möjliga kvalitet genom att kunna köpa in de bästa instrumenten. Ingen gåva är för liten!

3 2 Taskoroet

Som tack för ditt bidrag

Du som bidrar med minst 300 kronor får en vacker brosch med Kungliga Operans O.

Ditt gåvobevis hämtar du hos oss!

Broschen kan hämtas i Kungliga Operans biljettkassa när Operahuset öppnar igen. För dig som inte bor i Stockholm så finns möjlighet att få gåvobeviset skickat postalt mot porto.

Väntar... Hämtar aktuell data...
av 0% 100000 sek
Initierar donation...Initierar donation...

För mer information om Instrumentfonden, kontakta cecilia.canemyr@operan.se