0
0

Tillbaka Hem Ditt besök Mat & Dryck

Välkommen till våra

RESTAURANGER
& BARER

Till våra restauranger och barer är alla välkomna, både du som ska gå på föreställning, eller du som bara kommer hit för att njuta av god mat och ta ett glas.
För din säkerhet och smidighetens skull, är alla våra kassor numera kontantfria.
Varmt välkomna att betala med Swish eller betalkort!


RESTAURANG DI SOTTO

ORDINARIE ÖPPETTIDER
MÅNDAG-FREDAG öppet för webbokning fr. kl. 11.30 till kl. 21.00
LÖRDAG öppet för webbokning fr. kl. 13.00 till kl. 21.00
SÖNDAG stängt

Kontakta oss om du har frågor.
TELEFON +46 73 345 99 24
E-POST boka@disotto.se
ADRESS Strömgatan 14

Välkommen in till Operans mest hemliga rum, restaurang di Sotto. I en historisk men intim teatermiljö kan du dinera vid samma bord som Birgit Nilsson eller Jussi Björling. Smakerna präglas av det bästa av två världar: modern italiensk kokkonst med de främsta svenska råvarorna. All mat vi lagar är också mat vi älskar. Hoppas du ska göra detsamma! Du kan också njuta av en cocktail eller ett glas vin i den mysiga baren.

MENYER


AKTUELL MENY
RESTAURANG DI SOTTO
MENY »

PAUSSERVERING
I SAMBAND MED FÖRESTÄLLNING PÅ OPERAN
FÖRBESTÄLL HÄR »

 

BOKA BORD


STRÖMTERRASSEN

ÖPPETTIDER
Strömterrassen öppnar för säsongen 23 maj och håller öppet när vädret tillåter.
MÅN-FRE kl. 11.30-21.00
LÖR kl. 12.00-21.00

E-POST boka@stromterrassen.se

Strömterrassen är en sommarrestaurang med Stockholms bästa utsikt från Kungliga Operan. Vi serverar en meny av klassiker, nygrillat och söta avslut. Den perfekta platsen för en solig lunch och fantastiska sommarkvällar!

Till oss är du välkommen för både lunch, middag eller drinkar. Vi tar dock endast bordsbokningar under lunchen.

BOKA BORD


GULDTERRASSEN

ÖPPETTIDER
Guldterrassen är öppen för föreställningsbesökare på Operan säsongen ut. Under sommaren är Strömterrassen öppen och Guldterrassen mer sporadiskt när vädret tillåter. Du kan boka Guldterrassen för större större sällskap genom att kontakta oss!

E-POST  
boka@guldterrassen.se


PAUSSERVERING

Vi har telefontid från klockan 16:00 på vardagar samt 12:00 på helgdagar i samband med föreställningarna. Förbeställningar sker via nätet, ni kan göra era bokningar på länken nedan, vi tar ej emot beställningar via mail eller telefon.

GÖR DINA FÖRBESTÄLLNINGAR HÄR » 

Kungliga Operan är stolt över att ha en egen restaurang i huset. Tack vara det har vi kunnat utöka pausserveringen och nu är valmöjligheterna större, sortimentet bredare och antalet serveringsställen fler än någonsin.  Ett glas med tilltugg? En frasig smörgås? Nybryggt kaffe med operabakelse? Vill du gå direkt till dukat bord i pausen utan att stå i kö? Nu kan du enkelt förboka din beställning fram till midnatt dagen innan föreställning. Du kan också boka i pausdisken i stora entrén när du besöker oss. Du placeras i Guldfoajén eller på någon av raderna beroende på vad du har beställt, allt för att du ska få en så bekväm och trevlig pausupplevelse som möjligt.