icon bag image
0
0
Tillbaka Hem Ditt besök Mat & dryck

Välkommen till våra

RESTAURANGER
& BARER

Till våra restauranger och barer är alla välkomna, både du som ska gå på föreställning, eller du som bara kommer hit för att njuta av god mat och ta ett glas.
För din säkerhet och smidighetens skull, är alla våra kassor numera kontantfria.
Varmt välkomna att betala med Swish eller betalkort!


DSC02219 Editwebb 3 4

RESTAURANG GRODAN KUNGLIGA OPERAN

ORDINARIE ÖPPETTIDER
MÅNDAG-FREDAG öppet för webbokning fr. kl. 11.30 till kl. 21.00
LÖRDAG öppet för webbokning fr. kl. 13.00 till kl. 21.00
SÖNDAG stängt

Kontakta oss om du har frågor.
TELEFON +46 73 345 99 24
E-POST operan@grodan.se
ADRESS Strömgatan 14

Välkommen in till Operans mest hemliga rum, restaurang Grodan. I en historisk men intim teatermiljö kan du dinera vid samma bord som Birgit Nilsson eller Jussi Björling. Upplev ett kök som blivit en klassiker bland Stockholmskrogar – de främsta svenska råvarorna i en oslagbar miljö. All mat vi lagar är också mat vi älskar. Hoppas du ska göra detsamma! Du kan också njuta av en cocktail eller ett glas vin i den mysiga baren.


MENYER


AKTUELL MENY
RESTAURANG GRODAN
MENY »

PAUSSERVERING
I SAMBAND MED FÖRESTÄLLNING PÅ OPERAN
FÖRBESTÄLL HÄR »

 

BOKA BORD


Dsc02487webb 3 4

PAUSSERVERING

Vi har telefontid från klockan 16.00 på vardagar samt 12.00 på helgdagar i samband med föreställningarna. Förbeställningar sker via nätet, ni kan göra era bokningar på länken nedan, vi tar ej emot beställningar via mail eller telefon.
Vår pausservering har ett brett sortiment och flera serveringsställen. Ett glas med tilltugg? En frasig smörgås? Nybryggt kaffe med operabakelse? Vill du gå direkt till dukat bord i pausen utan att stå i kö? Du kan enkelt förboka din beställning fram till midnatt dagen innan föreställning. Du kan också boka i pausdisken i stora entrén när du besöker oss. Du placeras i Guldfoajén eller på någon av raderna beroende på vad du har beställt, allt för att du ska få en så bekväm och trevlig pausupplevelse som möjligt. Läs mer & boka »