icon bag image
0
0
Tillbaka Hem Biljetter Jubileumsbiljetten

Upptäck en pigg 250-åring för bara 250 KRONOR


Under jubileumsåret 2023 vill vi få fler att ta första steget att uppleva Kungliga Operan!
250-kronorsbiljetten erbjuder vi på tredje radens fond på utvalda datum under hela året till dig som blir ny kund hos oss.

Föreställningarna under våren med 250-kronorsbiljetter är Sweeney Todd, Ekman/Hjálmarsdóttir/Naharin, Mozart/Dvořák/Thorvaldsdottir, Spader dam, Julia & Romeo, En midsommarnattsdröm och Manon. När biljetterna är släppta till respektive föreställning kan du läsa mer om dem här nedan. Biljetterna kommer att släppas kontinuerligt med ungefär en månads framförhållning.

Ta chansen att komma hit för första gången till ett förmånligt pris eller tipsa någon du känner som är nyfiken på opera och balett!

Så här gör du för att för att boka 250-kronorsbiljetten
Välj ett datum av föreställningarna nedan och registrera ett operan.se-konto.
Du kan max köpa två stycken 250-kronorsbiljetter när du registrerar dig som ny kund.

Visste du att…

  • Hur du klär dig när du besöker Kungliga Operan är upp till dig. Här är både jeans och smoking varmt välkomna. Huvudsaken är att du känner dig bekväm.
  • 45 minuter före de flesta opera- och balettföreställningarna hålls en 15 minuter lång introduktion till det verk du ska se - ett bra sätt att få ut det mesta av föreställningen.
  • Vi brukar rekommendera våra gäster att komma cirka 20 minuter innan föreställningen börjar. Det gör vi för att det ska finnas tid att hänga av sig jackor och för att hitta sina platser i god tid innan ridån går upp.
  • Insläppet till salongen stänger i samband med att föreställningen börjar.
  • Våra operor på stora scenen textas med svensk text. Undantaget är de operor som sjungs på svenska. Textremsan syns precis ovanför scenen.
  • De flesta av våra föreställningar inkluderar en paus. I pausen kan du – om du vill – äta eller dricka något. Här kan du, fram till kl. 22.00 dagen före ditt besök, förbeställa pausservering. Det går också bra att, i mån av plats, boka servering när du kommer till Operahuset.
  • Om du vill läsa mer om vad som kan vara bra att veta innan ett besök på Kungliga Operan så kan du göra det här. Och har du frågor på plats hjälper våra publikvärdar mer än gärna till.