icon bag image
0
0
Tillbaka Hem Sommar på Kungliga Operan

VÄLKOMMEN till Operan i SOMMAR


I sommar möter du oss ute på vift i Stockholm och i vårt historiska operahus. Sommaren bjuder på allt från opera, balett, konsert till nära samarbeten, och i slutet av augusti inleder vi hösten med operafavoriten Madama Butterfly och balettklassikern Manon.
Varmt välkomna till sommar med Kungliga Operan!

Missa inte våra populära visningar av vårt historiska operahus, för att sedan slå er ned hos restaurang Grodan med något gott att äta och dricka till en fantastisk utsikt - alldeles framför operahusets entré.


Manon Ballet 3 2

Vårt bjussiga sommarerbjudande

Vi känner oss extra generösa jubileumssommaren 2023: på utvalda föreställningar erbjuder vi ett begränsat antal biljetter till två riktiga klassiker för halva priset. Dels vackra baletten Manon, dels en av världens mest välkända operor, Madama Butterfly.

Läs mer om datum & villkor här »

3 2 Grodan Sommar 2023 1

Sommar på Restaurang Grodan

En av våra bäst bevarade hemligheter – Restaurang Grodan! Du vet väl att klassiska Stockholmskrogen flyttat in på Kungliga Operan? Under sommaren håller deras vackra restaurang öppet i svala lokaler - men de satsar också på uteservering vid stora entrén med vacker utsikt mot slottet, strömmen och UD. Välkomna!

LÄS MER HÄR »